For besøkende på denne nettsiden:  

Nettsiden er laget med Squarespace. Vi har skrudd av Squarespace sin tracking. Vi lagrer nettside-trafikk med Google Analytics / Google Tag Manager for å kunne analysere og forbedre nettsiden, men besøkendes IP-adresser anonymiseres. 

Nettsiden benytter seg av Adobe TypeKit for å vise fonter. 

For registrerte brukere: 

Når du registrerer du deg hos Kom inn så lagrer vi informasjonen du fyller ut.

Dette gjør vi kun for å matche deg med en middagsgjest eller middagsvert, slik at dere får spist middag sammen.

Vi lagrer ikke mer enn vi trenger for å gjennomføre middager, og vi lagrer det så kort tid som mulig.

Vi sletter informasjonen om deg automatisk etter 90 dager, hvis du ikke sier ja til å fortsatt være registrert. Du vil få tilsendt epost med spørsmål om du fortsatt ønsker å være registrert.

Vi lagrer den informasjonen du fyller ut i skjemaet, herunder:

- Navn
- Alder
- Kjønn
- Adresse
- Epost
- Telefonnr

Vi benytter denne informasjonen for å lage gode matcher som kan føre til fine middager og kanskje vennskap, hvem vet?

Vi ønsker å matche deg med noen i nærheten, derfor ber vi om adresse. Vi ønsker for eksempel ikke å matche en gruppe med bare menn med bare kvinner, derfor ber vi om kjønn. Vi ber om kontaktinformasjon for at det skal være mulig for gjest og vert å kunne invitere hverandre. For å kunne matche barnefamilier med barnefamilier - det er jo gøy for barna å ha noen å leke med - så spør vi om barn skal delta. For at verten skal vite litt på forhånd spør vi om det er noe mat gjesten ikke spiser og hvor man opprinnelig kommer fra.

Har du registrert deg som middagsvert, sender vi deg en SMS og en e-post når vi har funnet en gjest til deg. Vi sender deg også e-poster for å følge opp om du har gjennomført middagen. Det gjør vi for å sikre at gjestene faktisk får en invitasjon til middag.

Har du registrert deg som gjest, så deler vi kontaktinformasjonen din med en vert, slik at du kan bli invitert på middag. Dersom den første verten ikke bekrefter at han har gjort en avtale med deg, så kan vi dele informasjonen din med en annen vert. Dette gjør vi for å sørge for at middagen du har registrert deg for faktisk blir gjennomført.

Noen få frivillige ser på den registrerte informasjonen for å finne gode matcher.

Ønsker du å slette opplysningene dine før de slettes automatisk, kan du alltids sende oss en e-post på kominnoslo@gmail.com så ordner vi det raskt.

Vi benytter underleverandørene Digital Ocean som webhotell, Mailgun til å sende automatiske e-poster og Twilio til å sende SMS.